Ændre pris på en lejeanmodning

Du kan ændre prisen på en lejeanmodning i vores app (for eksempel hvis du har accepteret en særlig aftale). For at gøre det skal du gå ind i anmodningen og klikke på prisen. Dette giver dig mulighed for manuelt at opdatere prisen på den pågældende anmodning.

Ændring af prisen på en lejeanmodning vil ikke påvirke prisen på andre bookinger eller i selve annoncen. Pris kan ikke ændres på forespørgsel efter kunden har betalt. Det er derfor vigtigt at opdatere prisen inden betaling.

Når du ændrer prisen, ændrer du den til det aftalte beløb for den faktiske leje. Vores bookinggebyr vil automatisk blive lagt til den pris, som lejeren skal betale.