Deaktiver en annonce

På hjemmesiden på desktop og mobil



Gå til dine annoncer, og klik på den annonce, du vil deaktivere. Rul ned, indtil du ser denne knap:



Klik på knappen for at deaktivere annoncen. Du vil derefter få en pop-up, der spørger, om du er sikker på, at du vil deaktivere annoncen. Hvis du vælger ja, vil annoncen blive deaktiveret. Det betyder, at den ikke længere vises på Hygglo, og folk kan dermed ikke sende nye lejeanmodninger til netop den annonce.

I appen



I appen navigerer du til din profil, hvor du derefter går til listen over annoncer. Gå til den annonce, du vil deaktivere. Afbryderknappen kan findes lige under billederne. Tryk på den for at deaktivere annoncen.

Husk! Deaktivering af annoncer vil ikke påvirke eksisterende reservationer, der blev oprettet før deaktiveringen fandt sted.

Opdateret den: 15/03/2024

Hjalp denne artikel dig?

Del din feedback

Annuller

Tak!