Forlæng en lejeperiode

Pr. dags dato har vi desværre ikke en funktion til at forlænge en løbende lejeperiode. For at forlænge skal kunden sende en ny lejeanmodning for de ekstra dage.

Hvis du derimod har aftalt, at kunden kan beholde tingen en dag eller til ekstra, uden ekstra omkostninger, så behøver du ikke forlænge lejeperioden. Så venter du bare, til kunden har returneret tingen, før du markerer den som returneret.

Vi arbejder på en løsning, der vil tillade forlængelse af lejeperioden længere nede, og vi vil informere alle brugere om denne funktion, når den er tilgængelig.