Hvad kan jeg leje ud?

Det fantastiske ved Hygglo er, at du her kan udleje næsten alt, hvad du ejer! Det er dog vigtigt at huske, at Hygglo er en platform for udlejning af ting. Det er med andre ord ikke tilladt at annoncere for ydelser, såsom vinduespudsning, flyttehjælp eller dækskift.

BEMÆRK! Sælger du en ydelse, ville vores forsikring ikke gælde, da den er gældende i den tid, som den, der har lejet, har og bruger varen. Så hvis du fx udlejer din varebil med dig selv som chauffør, kan forsikringsselskabet overveje, at lejen ikke er en udlejning, da du selv er den, der bruger din ting og dermed gælder forsikringen ikke.

Så hvad kan jeg leje ud?

Nogle af de mest populære ting at leje på Hygglo er tæpperensere, trailere, højtalere, varevogne, tagbokse, værktøj, partytelte, elektronik og haveudstyr.

Mængden af ​​kategorier af udlejningsting er hastigt stigende, så selvom du ikke finder den rigtige kategori til de ting, du ønsker at leje ud i dag, betyder det ikke automatisk, at der ikke er markeret, hvad du ønsker at leje ud.

En god måde at finde ud af, hvad der efterspørges, er at besøge områdesiden på Hygglo. Der kan du vælge dit område og se på toplisten over de mest efterspurgte produkter.