Artikler om: At leje
Denne artikel er også tilgængelig på:

Kan jeg annulle min lejeanmodning?

Du kan altid annullere en lejeanmodning, før den er betalt. Det er først når en forespørgsel er betalt, at der foretages en reservation og afbestillingsvilkårerne træder i kraft.

Vi anbefaler, at du sætter dig ind i de afbestillingsvilkårerne, der gælder for den ting, du ønsker at leje, inden du betaler. Du finder information i annoncen om, hvilke afbestillingsvilkår udlejer har valgt at gælde for netop denne annonce.

Når du betaler, modtager du en reservationsbekræftelse via e-mail. Den beskriver hvilke fortrydelsesvilkårne, der gælder samt dato for annuleringsfristen for at få 100% og 50% tilbage ved annullering.

Annoncerne kan have tre forskellige typer af afbestillingsvilkår: fleksibel, medium og streng. Beskrivelse og mere information om de forskellige forhold kan findes her: Hygglos afbestillingsvilkår.

For at annullere en reservation skal du gå til den aktuelle booking, hvor du finder en knap til at annullere lejen. Bruger du appen, finder du dette i bookingen ved at trykke på knappen nederst til venstre.

Når en reservation annulleres, sendes en anmodning om tilbagebetaling direkte til vores betalingsudbyder Stripe. Hvor lang tid en tilbagebetaling tager afhænger af din bank og dit kortselskab, men det tager normalt 5-10 dage, før pengene er tilgængelige på din konto.

Tilbagebetaling efter en lejeperiode er påbegyndt

Går der noget galt i lejeperioden, og du og udlejer er enige om, at du får fuld tilbagebetaling, er det vigtigt, at det er udlejer, der annullerer lejen. Når lejeperioden er begyndt, betyder det, at du som lejer ellers ikke vil få refunderet lejeudgiften, hvis du afbestiller.

Opdateret den: 03/05/2024