Lejeanmodning

Når du har sendt en lejeanmodning, finder du den under dine bookinger i fanen "Igangværende reservationer". I lejeanmodningen kan du se følgende detaljer:

Lejeperiode.

Bookingnummer – Det kan være godt at notere bookingnummeret, hvis du har brug for hjælp fra os vedrørende en udlejning, da vi formentlig vil bede om et bookingnummer for at finde lejen i vores system.

Pris for lejen - Den angivne pris er den samlede lejepris inklusive vores bookinggebyr.

Oplysninger om udlejer - Fulde navn og kontaktoplysninger vises efter lejen er betalt.

Produktinformation med et link til annoncen (liste).

Statusopdateringer om det lejede.

Meddelelsesfelt til at sende beskeder til udlejeren.

Statusbjælke - viser de forskellige trin, som en leje gennemgår, og hvor du er i processen, fra anmodning til vurdering af den gennemførte leje.

Knap til at annullere anmodning.

Kontaktoplysninger deles automatisk mellem de to dele, når en lejeanmodning er betalt. Før betaling er det ikke tilladt at dele kontaktoplysninger. Det er der flere grunde til:

Brugere ønsker ikke at modtage et væld af telefonopkald fra fremmede.

I tilfælde af en konflikt er det meget nyttigt at have alt det, du har aftalt, gemt på platformen.

Det er for vores brugeres sikkerhed.

Vi har set, at de, der forsøger at blive ringet op/ringe til andre, gør det for at overtræde §3.3 i vores vilkår. Hvis vi vurderer, at det er tilfældet, at personen gør det bevidst, risikerer personen at blive spærret fra platformen i henhold til §2.3 i vores vilkår.