Denne artikel er også tilgængelig på:

Slet annonce

Indtil videre vil du kun være i stand til at slette annoncer ved hjælp af vores app. Slet-funktionen er i øjeblikket ikke tilgængelig i web-versionen på desktop og mobil.

Gå til din profil og se din liste over annoncer. Gå ind i den annonce, du ønsker at slette, og rul ned til bunden, hvor du vil se en rød knap, der siger "Slet annonce".

Før du kan slette en annonce, skal du deaktivere den. Når annoncen er blevet deaktiveret, klikker du på "Slet annonce", og der kommer en pop op, der spørger dig, om du er sikker. Klik på OK for at slette annoncen.

Opdateret den: 15/03/2024