Artikler om: Pris & betaling
Denne artikkelen er også tilgjengelig på:

Hvorfor går ikke min betaling gjennom?

Dersom du får en feilmelding når du forsøker å betale så er den vanligste årsaken til det at du må aktivere kortet ditt for internetthandel. Det kan også være at det ikke er nok saldo på konto for å gjennomføre betalingen.

Ta kontakt med din bank for hvordan åpne kort for internetthandel.

Fungerer det fortsatt ikke å betale, så ta kontakt med oss så snart som mulig på hei@hygglo.no eller via vår chat. Det er viktig at betalingen skjer via plattformen for at forsikringen skal være gyldig.

Oppdatert på: 01/03/2024