Artikler om: Konto
Denne artikkelen er også tilgjengelig på:

Vurderinger

Utleiere og leietakere kan vurdere leien etter at leien er over. Det hjelper andre som leier/leier ut å få en ide om hva de kan forvente seg i et leieforhold med denne individen. Det gir også initiativ for å gi bedre service og for å behandle leide ting med større forsiktighet.

Per dags dato setter man en vurdering på en skala fra 1 (sur gubbe) til 5 (glad gubbe). De aller fleste av dem som legger igjen vurdering, velger faktisk å gi en 5, noe som tilsvarer at de er veldig fornøyd med leien og at det gikk bra uten problemer.

Det ligger i vår backlog å gjøre om hele vårt vurderingssystem slik at det blir mye mer detaljert og bedre kan gi et fullt bilde av hele opplevelsen man har hatt ved et leieforhold.

Oppdatert på: 01/03/2024