Avboka en bokning & återbetala hyrestagaren

Det är endast när hyrestagaren avbokar som avbokningsvillkoren gäller. När en uthyrare avbokar, återbetalas hela hyresbeloppet inklusive vår bokningsavgift till hyrestagaren.

Om du som uthyrare behöver avboka en hyra av någon anledning, har hyrestagaren alltid rätt till full återbetalning. Det är därför viktigt att det är du som avbokar. Om hyrestagaren avbokar, gäller avbokningsvillkoren, och då är det inte säkert att hyrestagaren får hela beloppet återbetalt.

Avbokning via appen

Gå in i bokningen och tryck på hamburgermenyn nere till vänster. Tryck på "Återbetala uthyrningen" för att avboka och återbetala hyrestagaren.

Avbokning via hemsidan på dator

För att avboka en bokning, leta upp den specifika bokningen i din lista över kommande eller pågående bokningar. (Observera att slutförda bokningar inte kan återbetalas av uthyraren. Om en bokning har genomförts och en återbetalning behöver göras, kontakta Hygglos kundsupport så snart som möjligt.)

I bokningen kommer du att se en lila knapp märkt "Återbetala uthyrningen" längst ner till vänster på sidan. Klicka på denna knapp, och en bekräftelse-ruta kommer att visas, som frågar om du är säker på att du vill avboka. Denna prompt kommer också att informera dig om att hela beloppet kommer att återbetalas till kunden.

Avbokning via hemsidan på mobil

Gå in i bokningen och tryck på den lila knappen där det står "Återbetala uthyrningen" för att avboka och återbetala hyrestagaren.

Uppdaterad den: 19/05/2024