Artiklar om: Pris & betalning
Denna artikel finns också på:

Hur man lägger in bankuppgifter

Utbetalning för bokningar

För att du ska kunna ta emot utbetalningar för dina bokningar, måste du först ange ditt IBAN.

På hemsidan:

Logga in på din profil och tryck sedan på din profilbild, och välj "Min profil" från rullgardinslistan.

Gå till "Profil", och scrolla ner till avsnittet "Utbetalningar". Här lägger du in ditt IBAN-Nummer, det är till detta konto din utbetalning kommer att gå till. Tryck på Uppdatera profil längst ner för att spara efter att du lagt in ditt IBAN-nummer.

I appen och via mobila hemsidan :

Logga in, och gå till "Min profil", ikonen för det är längst till höger.

Gå till "Profil", och scrolla ner till avsnittet "Utbetalningar". Här lägger du in ditt IBAN-Nummer, det är till detta konto din utbetalning kommer att gå till. Tryck på Uppdatera profil längst ner för att spara efter att du lagt in ditt IBAN-nummer.

Stripe

Under Utbetalningar på din profil ser du även en ruta som heter "Status för ditt Stripe-konto". Stripe, som är vår betalningsleverantör, kan begära mer information från dig. Klicka på länken för att ladda upp den efterfrågade informationen. Om "Ta emot bokningar" och "Utbetalningar" är markerade som "Aktiv" är allt klart och ingen ytterligare information krävs just nu.

Ändra kontonummer

Vill du ändra kontonummer som betalningarna skickas till? Följ samma steg som beskrivits ovan.

Upplever du problem när du ska lägga in eller uppdatera dina bankuppgifter?

Dubbelkolla att kontonumret du angett är korrekt.

Saknas det någon annan information i din profil? Ange även detta innan du trycker på "Uppdatera profil" för att spara ändringarna.

Kom du ihåg att spara ändringarna?

Prova att ange informationen via både appen och hemsidan.

Har du fortfarande problem med att ange din information efter att ha följt stegen ovan? Kontakta vår support på hej@hygglo.se så hjälper vi dig vidare.

Uppdaterad den: 04/09/2024