Artikkelit aiheesta: Vuokraa
Tämä artikkeli on saatavana myös seuraavilla kielillä:

Palautus kun vuokraus on jo maksettu

Vuokrauksen voi peruuttaa aina ennen maksua. Varaus vahvistuu vasta silloin, kun maksu on suoritettu, jolloin myös peruutusehdot astuvat voimaan.

Suosittelemme tutustumaan vuokrauksen peruutusehtoihin etukäteen. Löydät peruutusehdot erikseen ilmoituksista.

Kun maksat, saat varausvahvistuksen sähköpostitse. Kyseisessä sähköpostissa kerrotaan myös tiedot peruutusehdoista, kuten milloin saat 100 % summasta takaisin ja milloin 50 %.

Vuokranantaja valitsee yhden vaihtoehdon kolmesta eri peruutusehdosta: joustava, medium tai tiukka. Löydät lisätietoja täältä.

Voit tehdä peruutuksen siirtymällä varaukseen, josta löydät peruuta -painikkeen. Jos käytät sovellusta, löydät painikkeen varauksesta painamalla vasemman alakulman painiketta.

Rahojen palautuksessa kestää keskimäärin 3-5 päivää.

Palautus kun vuokraus on jo maksettu

Jos jokin menee pieleen vuokrauksen aikana ja päätätte yhdessä vuokranantajan kanssa, että saat täyden summan, älä peruuta itse varausta. Tässä tilanteessa vuokranantajan täytyy aina itse peruuttaa varaus, jotta saat täyden summan takaisin.

Päivitetty: 03/05/2024