Artikler om: Å leie ut
Denne artikkelen er også tilgjengelig på:

Hvordan blokkerer jeg dager slik at ingen kan leie min ting når jeg trenger den selv?

Blokkere Dager på Hjemmesiden:

Gå til Min profil og velg Blokkere dager.
Velg de annonsene du vil endre tilgjengeligheten for.
Klikk på den lilla knappen der det står "Velg datoer".
Marker de dagene i kalenderen når tingen ikke er tilgjengelig for utleie.
Trykk på "Lagre".

Alternativt:

Du kan også blokkere dager direkte fra en spesifikk annonse:

Gå til Annonser og velg annonsen du vil blokkere.
Klikk på "Blokkerte dager" i boksen som kommer opp.

Merk at du kun kan blokkere dager for én annonse om gangen med denne metoden.

Blokkere Dager i Appen:

Gå til din profil og inn på "Blokkere dager , hvor du velger annonser du ønsker å blokkere dager for. Trykk på den grønne knappen der det står " Velg datoer" for å velge de dager du ønsker å blokkere.

Du kan også gå til dine annonser og gå inn på den annonsen du ønsker å blokkere dager for. Her finner du "Blokkerte dager" som viser en kalender med dine blokkerte dager. Fra her kan du ta bort og legge til dager.

Oppdatert på: 29/05/2024