Artikler om: Å leie
Denne artikkelen er også tilgjengelig på:

Kan jeg kansellere en leieforespørsel?

Du kan alltid kansellere en leieforespørsel før den er betalt. Det er først når en forespørsel er betalt at en bestilling er gjort og kanselleringsvilkårene trer i kraft.

Det kan være lurt å gjøre seg kjent med hvilke kanselleringsvilkår som gjelder for den leietingen du ønsker å leie før du betaler. Du finner informasjon om kanselleringsvilkår i annonsen.

Når du betaler vil du motta en bestillingsbekreftelse på e-post. Der står det beskrevet hvilke kanselleringsvilkår som gjelder, samt dato for siste frist på kansellering for å få 100% og 50% tilbake ved kansellering.

Annonsene kan ha tre ulike typer av kanselleringsvilkår: fleksibel, middels og strikt. Beskrivelse og mer informasjon om de ulike kanselleringsvilkårene finner du her: Hygglos kanselleringsvilkår.

For å kansellere en bestilling går du inn i den aktuelle bestillingen, hvor du finner en knapp for å kansellere leieforholdet. Er du inne i appen finner du dette inne i bestillingen ved å trykke på knappen nede til venster.

Når en bestilling kanselleres gjøres en forespørsel om refusjon til vår betalingsleverandør Stripe. Hvor lang tid refusjon tar avhenger på dem, men oftest tar det 5-10 dager.

Tilbakebetaling etter at en leieperioden er påbegynt

Dersom noe går galt under leieperioden og du avtaler med utleier at du dermed skal få full refusjon, er det viktig at du som leietaker _ikke_ avbryter leien. Siden leieperioden har begynt, skulle dette bety at du ikke skulle få tilbake leiekostnaden. I stedet er det utleier som må avbryte for at en full refusjon skal skje på dette tidspunktet.

Oppdatert på: 03/05/2024