Förlänga en hyresperiod

I dagsläget har vi tyvärr ingen funktion för att förlänga en hyresperiod som redan har börjat. För att förlänga måste du därför skicka en ny hyresförfrågan till uthyraren för de extra dagarna. När uthyraren har godkänt din nya hyresförfrågan betalar du för att boka på samma sätt som du gjorde när du bokade första gången.

Vi jobbar på en lösning som möjliggör förlängning av hyresperioder så att hela processen blir mycket enklare och smidigare. VI hoppas ha den lösningen på plats inom kort.

Uppdaterad den: 01/03/2024