Artiklar om: Att hyra ut
Denna artikel finns också på:

Hur blockerar jag dagar så att ingen kan hyra min pryl när jag själv behöver den?

Blockera Dagar på Hemsidan:

Gå till Min profil och välj Blockera dagar.
Välj de annonser du vill ändra tillgänglighet för.
Klicka på den lila knappen där det står "Välj datum".
Markera de dagar i kalendern då prylen inte är tillgänglig för uthyrning.
Tryck på "Spara".

Alternativt:

Du kan även blockera dagar direkt från en specifik annons:

Gå till Annonser och välj den annons du vill blockera.
Klicka på "Blockera dagar" i rutan som kommer upp.

Observera att du endast kan blockera dagar för en annons i taget med denna metod.

Blockera Dagar i Appen:

Under din profil väljer du "blockera dagar" och sen väljer du vilka av dina hyrprylar du vill blockera dagar för. Tryck på den gröna knappen där det står "Välj datum" där du sen väljer de dagar du vill markera som otillgängliga.

Du kan även gå till dina annonser och klicka dig in på den annons du önskar att blockera dagar för. Där hittar du "Blockerade dagar" som visar en kalender av dina blockerade dagar. Från här kan du ta bort och lägga till dagar.

Uppdaterad den: 29/05/2024