Inaktivera en annons

Inaktivera en annons på hemsidan:

Gå till dina annonser och klicka på den annons du vill inaktivera.
I rutan som kommer upp ser du en kryssruta som visar att din annons är publicerad.
Avmarkera denna ruta för att inaktivera annonsen.

När annonsen är inaktiverad kommer den inte längre att visas på Hygglo och hyrestagare kan inte skicka nya hyresförfrågningar på annonsen. Detta påverkar dock inte pågående bokningar.

Inaktivera en annons i appen:

I appen går du först till din profil där du sedan går till listan över dina annonser. Tryck på den annons du vill inaktivera. Knappen finns precis nedanför bilderna. Tryck på den för att inaktivera annonsen.

Uppdaterad den: 29/05/2024