Publik profil

Alla uthyrare har en publik profil som syns på vår webbplats på desktop och mobil. Den publika profilen är i dagsläget inte tillgänglig i vår app.

För att komma åt din publika profil, gå till hygglo.se och logga in och från menyn hittar du ett alternativ för "Publik profil". Från annonserna kan du komma åt uthyrarens publika profil genom att klicka på uthyrarens namn.

Den publika profilen visar alla betyg som en uthyrare har fått, alla publicerade annonser, statistik och en kort beskrivning av uthyraren. Det finns också en knapp för att dela den publika profilen på Facebook. Beskrivningen som du vill ska synas i din publika profil anger du under "Ändra profil".

Viktigt att tänka på i förhållande till beskrivningen:

Beskrivningen på den publika profilen är skapad för att kunna ge en liten introduktion till dig själv för potentiella hyresgäster. Den ska inte användas som en plats för egna hyresvillkor, eftersom det i dagsläget inte finns tillgängligt i appen. Om du därför använder beskrivningen för att dela egna hyresvillkor, finns det en risk att hyrestagare inte ser dessa villkor.

Exempel på en publik profil

Uppdaterad den: 03/05/2024