Vad ska jag tänka på om jag ska hyra något?

Det finns några saker du bör tänka på innan du hyr något:

När ska saken hämtas och lämnas? Tänk på att uthyraren kanske inte kan anpassa sig efter dig utan ni får komma överens.

Om det är förbrukningsvaror inblandade, kolla vad förväntningarna är. Ska skåpbilen lämnas med full tank? Hur sliten får kedjan på motorsågen bli? Ingår bensin i hyran?

Betalning för hyran måste ske via Hygglo för att försäkringen ska gälla. Om hyran betalas direkt till uthyraren utanför plattformen har vi inte heller möjlighet att hjälpa om något skulle gå fel under hyran. Du bryter också mot våra villkor. Extrakostnader för förbrukningsvaror kan dock betalas direkt till uthyraren.

Bekanta dig med avbokningsvillkoren innan du betalar. De träder i kraft när betalningen görs.

Var hygglo!

Var nyfiken och ställ många frågor så du får alla bra användartips från ägaren!

Uppdaterad den: 01/03/2024