Deaktivere en annonse

Deaktivere en annonse på hjemmesiden:

Gå til dine annonser og klikk på annonsen du vil deaktivere.
I boksen som kommer opp, ser du en avmerkingsboks som viser at annonsen din er publisert.
Fjern merket i denne boksen for å deaktivere annonsen.

Når annonsen er inaktivert, vil den ikke lenger vises på Hygglo, og leietakere kan ikke sende nye leieforespørsler på annonsen. Dette påvirker imidlertid ikke pågående bestillinger.

Deaktivere en annonse i appen:

I appen går du først til din profil hvor du så går inn på listen over dine annonser. Gå inn på den annonsen du ønsker å deaktivere. Bryteren finner du rett under bildene. Trykk på den for å deaktivere annonsen.

Oppdatert på: 29/05/2024