Artikler om: Å leie
Denne artikkelen er også tilgjengelig på:

Hva bør jeg tenke på hvis jeg skal leie noe?

Det finnes noen ting du bør tenke på i forkant av leie:

Når skal tingen hentes og leveres? Tenk på at utleier kanskje ikke kan gjøre akkurat slik som du ønsker, her må dere bli enige. Det er tross alt to privatpersoner som skal få tidsskjemaet til å gå opp.

Dersom det er forbruksmateriell involvert bør du sjekke hva forventningene er. Skal varebilen leveres med full tank? Hvor slitt får kjedet på motorsagen bli? Er bensin inkludert i leieprisen?

Betaling for leien må skje via Hygglo for at forsikringen skal gjelde. Betales leien direkte til utleier utenfor plattformen har vi heller ikke mulighet til å hjelpe dersom noe skulle gå galt under utleie. Det er også et brudd på våre vilkår. Ekstra kostnader for forbruksmateriell kan imidlertid betales direkte til utleier.

Gjør deg kjent med kanselleringsvilkårene før du betaler. De begynner gjelde når betalingen er gjort.

Vær nysgjerrig og still mange spørsmål, så får du sikkert mange gode tips fra utleier!

Oppdatert på: 06/04/2024