Hva skal jeg leie ut?

Det som er bra med Hygglo er at her kan du leie ut nesten alt du eier! Det er imidlertid viktig å huske at Hygglo er en plattform for leie av ting for å øke utnyttelsesgraden. Med andre ord er det ikke tillatt å annonsere tjenester, for eksempel vindusrengjøring, flyttehjelp eller dekkskifte.

OBS! Hvis du selger en tjeneste vil ikke forsikringen vår gjelde, da den er gyldig under den tiden som leietaker har og bruker tingen. Så hvis du for eksempel leier ut varebilen din med deg selv som sjåfør, kan forsikringsselskapet vurderer leien som en ikke-leie da du selv er den som bruker tingen din og dermed vil ikke forsikringen gjelde.

Så hva skal jeg leie ut?

Noen av de mest populære tingene å leie på Hygglo er teppevask & tepperenser, tilhengere, hoppetusser, varebil, takboks, verktøy, partytelt, elektronikk og hageutstyr.

På Hygglo øker mengden kategorier hele tiden, så selv om du ikke nødvendigvis finner riktig kategori i dag så kan det fortsatt være et stort marked for det du ønsker å leie ut.

En god måte å finne ut hva som er etterspurt (hva ønsker folk å leie?) er å besøke Hygglos områdesider. Der kan du velge ditt område og se på topplisten over mest etterspurte ting.

Oppdatert på: 05/04/2024