Kansellere en bestilling & tilbakebetale leietakeren

Det er kun dersom leietakeren kansellerer at kanselleringsvilkårene gjelder. Når en utleier kansellerer, vil hele leiebeløpet, inkludert vår bestillingsavgift, bli refundert til leietakeren.

Må du som utleier kansellere en leie av en eller annen grunn, har leietakeren alltid rett til full refusjon. Det er derfor viktig at det er du som kansellerer. Hvis leietakeren avbestiller, vil kanselleringsvilkårene gjelde, og det er da ikke sikkert at leietakeren får full tilbakebetaling.

Kansellering via appen

Gå inn i bestillingen og trykk på hamburgermenyen nederst til venstre. Trykk på "Tilbakebetale utleien" for å kansellere og tilbakebetale leietakeren.

Kansellering via hjemmesiden på desktop

For å kansellere en bestilling, finn det spesifikke leieforholdet i listen over kommende eller pågående leieforhold. (Vennligst merk at fullførte leieforhold ikke kan refunderes av utleier. Hvis et leieforhold er fullført og en refusjon må utstedes, kontakt Hygglo kundeservice så snart som mulig.)

I bestillingen vil du se en lilla knapp hvor det står "Tilbakebetale leie" nederst til venstre på siden. Klikk på denne knappen, og en bekreftelsesmelding vil vises, som spør om du er sikker på at du vil kansellere. Denne meldingen vil også informere deg om at hele beløpet vil bli refundert til leietageren.

Kansellering via hjemmesiden på mobil

Gå inn i bestillingen og trykk på den lilla knappen der det står "Tilbakebetale leie" for å kansellere og tilbakebetale leietakeren.

Oppdatert på: 19/05/2024