Slette annonse

På nettsiden:

Gå til Mine annonser og velg annonsen du vil slette. I boksen som kommer opp, klikk på knappen nederst der det står "Slett annonse". Når du klikker på den, vil systemet spørre om du er sikker på at du vil slette annonsen. Bekreft ved å trykke på "OK".

I appen:

Gå til profilen din og inn i "Annonser" for å se listen over dine annonser. Gå inn i annonsen du vil slette, hvor du nederst ser en rød knapp hvor det står "Slett annonse".

Før du kan slette en annons må du først deaktivere den. Når annonsen er deaktivert trykker du på "Slett annonse". Da vil du få opp en rute som spør om du er sikker. Trykk på OK for a slette annonsen.

Oppdatert på: 28/05/2024