Artiklar om: Att hyra ut
Denna artikel finns också på:

Radera annons

På hemsidan:

Gå till Mina annonser och välj den annons du vill radera. I rutan som kommer upp, klicka på knappen "Radera annons" längst ner. När du klickar på den kommer systemet att fråga om du är säker på att du vill radera annonsen. Bekräfta genom att trycka på "OK".

I appen:

Gå till din profil och in i "Annonser" för att se listan över dina annonser. Tryck på den annons du vill radera, där ser du en röd knapp längst ner som säger "Radera annons".

Innan du kan radera en annons måste du först inaktivera annonsen. När annonsen är inaktiverat trycker du på "Radera annons" och vill då se en ruta som frågar dig om du är säker. Tryck på OK för att radera annonsen.

Uppdaterad den: 28/05/2024