Tilbakebetale en del av leien

I appen har du som utleier mulighet til å betale tilbake deler av leiebeløpet. Gå inn på bestillingen og trykk på redigeringsikonet ved siden av prisen. Der kan du tilbakebetale valgfritt beløp til kunden og vår provisjon tilpasses etter hvor mye du betaler tilbake. Tilbakebetalingen må gjøres før du markerer leieobjektet som returnert.

Dersom du ønsker å refundere hele leiebeløpet så kan du gjøre det ved å kansellere hele bestillingen.

Oppdatert på: 03/05/2024